П'ятниця, 26.04.2024, 12:41
ФОРУМВітаю Вас Гость | RSS
Головна | ВИЛУЧЕННЯ ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ... - Форум | Реєстрація | Вхід

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » На допомогу автолюбителю. Або НАШІ ПРАВА та обов'язки!!! » Українські ДАІшники. Ваші відгуки й поради. » ВИЛУЧЕННЯ ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ... (Кілька корисних порад проти свавілля на дорогах!!!)
ВИЛУЧЕННЯ ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ...
ArkanДата: П'ятниця, 12.06.2009, 12:26 | Повідомлення # 1
Admin, він же Бен Ладен.
Група: Адміністратори
Повідомлень: 103
Статус: Offline
Якщо при складання на Вас протоколу про адміністративне правопорушення у Вас вилучено посвідчення водія, таке вилучення саме по собі може бути оскаржене як окрема процесуальна дія. Згідно ст.267 КпАП України, скарга можу бути подана яквищестоячому органу або посадовій особі по відношенню до того, ким проведено вилучення, так і до суду.

Для подання скарги скачайте текст, в який підставте необхідні данні про себе, про працівника міліції, котрий провів вилучення (якщо такі данні є), про місце і час заявленого порушення, та ін.

Текст містить обидва варіанти адресіції скарги.

В тексті уважно дослідіть виділені кольором речення і видаліть ті з них, котрі на мають відношення до Вашого випадку.

Доцільно підготувати одночасно зі скаргою про незаконне вилучення посвідчення водія і клопотання по справі про адміністративне правопорушення (знайти текст такого клопотання можна за адресою: mylaw.org.ua/docs/doc/2 ), і копію клопотання долучити до скарги, особливо коли вона подається до суду.

При подачі скарги до суду доцільно відправити телеграму (клопотання телеграфом) про відкладення розгляду самої справи про адміністративне правопорушення. Вказавши тип телеграми (самий термінови з наявних, повідомлення телеграфом) та адресу суду, прізвище судді (якщо воно відомо), супроводжуючи це таким текстом: "Повідомляю, що мною подано до ______________________ суду скаргу на процесуальні дії, вчинені при складанні адміністративного протоколу щодо мене, у порядку ст.267 КпАП України. Розгляд справи за зазначеним протоколом призначено на "____"_________200__р. У зв'язку із тим, що оцінка правомірності дій співробітника міліції при складанні протоколу, є необхідною для об'єктивного вирішення справи, на підставі ст.268 КпАП України, прошу відкласти розгляд справи про адміністративне правопорушення на іншу дату, але не раніше розгляду судом моєї скарги, про дату розгляду справи про адміністративне правопорушення повідомити мене повісткою". Або включити цей пункт в текст телеграми, відправляємої до суду з метою відкласти засідання, за адресою: http://mylaw.org.ua/docs/doc/1

При розгляді скарги в суді усно підтримуйте сві докази, викладені в ній, і настаюйте на задоволенні своїх вимог.

За матеріалами сайту Правовой портал защиты прав автомобилистов

Скачати скаргу можна тут

Прикріплення: 7136952.doc (33.5 Kb)


Не витрачайте свій час на тих, хто не хоче провести його з вами!!!
 
Форум » На допомогу автолюбителю. Або НАШІ ПРАВА та обов'язки!!! » Українські ДАІшники. Ваші відгуки й поради. » ВИЛУЧЕННЯ ПОСВІДЧЕННЯ ВОДІЯ... (Кілька корисних порад проти свавілля на дорогах!!!)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz