Субота, 20.04.2024, 12:15
ФОРУМВітаю Вас Гость | RSS
Головна | Основні положення інструктажу перед грою - Форум | Реєстрація | Вхід

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ВСЕ ПРО ПЕЙНТБОЛ » ІНСТРУКТАЖ » Основні положення інструктажу перед грою
Основні положення інструктажу перед грою
ArkanДата: Понеділок, 14.07.2008, 10:16 | Повідомлення # 1
Admin, він же Бен Ладен.
Група: Адміністратори
Повідомлень: 103
Статус: Offline
1. Майданчик. Ігри відбуваються на спеціально обладнаних ігрових майданчиках, обмежених по периметру. Заборонено перетин кордону поля під час гри з метою дозаправки кулями, газом, для усунення несправностей, а також з будь-яких інших причин. Гравець, що порушив межу поля, вважається ураженим.
2. Маркери. Можуть використовуватися маркери напівавтоматичної або помпової дії. Кульки, що потрапили на землю, заборонено використовувати для стрілянини. У випадку, якщо куля розбивається в стволі, необхідно за допомогою шомполу прочистити ствол. При виході з ігрового поля необхідно поставити маркер на запобіжник. Забороняється направляти маркер на кого-небудь поза ігровим полем.
3. Безпека. Кожен гравець повинен носити захисну пейнтбольну маску на ігрових полях, а також на території, вказаній суддями. Гравець, що зняв маску на ігровому майданчику, оголошується ураженим і віддаляється з поля.
4. Поразка. Гравець вважається ураженим якщо:
a. на будь-якій частині тіла гравця або на переносимому їм спорядженні з'явилася пляма фарби розміром не менш п'ятикопійкової монети.
b. гравець порушив межі поля. Порушенням межі поля вважається перетин меж поля, а також торкання захисної сітки або обмежувальної лінії, що привело до зміни меж поля.
c. гравець голосом або дією оголосив себе ураженим, незалежно від того, є на ньому пляма фарби чи ні.
5. Поведінка ураженого гравця. Якщо гравець уражений, він повинен підтвердити свою поразку словами “Уражений”, підняти маркер над головою, другу руку покласти на голову і найкоротшим шляхом повинен покинути поле. Ураженому гравцю забороняється подавати які-небудь сигнали голосом або жестами іншим гравцям на полі.
6. Судді. Судді розводять команди до місця старту, починають і закінчують гру, виконують перевірку на фарбу, стежать за часом, якщо гра йде з обмеженням часу, виконують інші задачі, пов'язані з безпекою і дотриманням правил. Рішення суддів остаточні і незаперечні, відмова підкорятиметься вимозі судді спричиняє за собою видалення гравця з поля.
7. Всі питання і проблеми, що виникли на полі під час гри, розв'язуються за допомогою суддів. Для цього необхідно голосом кликнути суддю. Тільки суддя може оголосити гравця нейтральним, але не сам гравець.
8. Суддя може провести перевірку будь-якого гравця на фарбу. Якщо необхідно, гравець оголошується “нейтральним”. В даному випадку, гра зупиняється щодо “нейтрального гравця” і щодо нього заборонена стрілянина або переміщення. Оглянувши гравця, суддя оголошує гравця або “ураженим”, або здатним продовжувати гру - “гравець в грі”.
9. Якщо два або більш гравців уразили один одного одночасно, то обидва вважаються ураженими.
10. Стріляти можна лише в того, на кому є захистна маска.


Не витрачайте свій час на тих, хто не хоче провести його з вами!!!
 
Форум » ВСЕ ПРО ПЕЙНТБОЛ » ІНСТРУКТАЖ » Основні положення інструктажу перед грою
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz