П'ятниця, 19.04.2024, 21:31
ФОРУМВітаю Вас Гость | RSS
Головна | Двоє на одного... - Форум | Реєстрація | Вхід

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ВСЕ ПРО ПЕЙНТБОЛ » ОБОРОНА » Двоє на одного...
Двоє на одного...
ArkanДата: Понеділок, 06.10.2008, 23:28 | Повідомлення # 1
Admin, він же Бен Ладен.
Група: Адміністратори
Повідомлень: 103
Статус: Offline
Що робити, коли Ви залишилися останньою людиною з вашої команди, а у них все ще 2-оє або 3-оє хлопців, тільки і шукаючих можливості, щоб "пофарбувати" тебе?

Перш за все, ти повинен бути упевненим в собі. Вважайте, що нічого не неможливо і, що Ви можете все здійснити і виграти гру для вашої команди. Не просто зав'яжіть хороший бій або наважтеся на відважне зусилля, перемагайте!
По-друге, поспішаючи, супротивник виривається вперед! Коли команда перевершує супротивника (як в нашому випадку), вони не координуються один з одним, зв'язок ламається або недостатній. Навряд вони заганятимуть вас в кут. Вони навіть, можливо, повністю вийдуть з укриттів. Вони всі хочуть бути тим, хто зробить завершальний постріл. (А потрібно: один гравець повинен страхувати, ведучи придушуючий вогонь, а другий повинен швидко рухатися - заходити з кута або із спини останньому гравцю.)
Третє, відкочуйся назад і не панікуй. Можливо створіть фіктивного партнера, якщо вони не рахували напевно (особливо, якщо вони усунули ваших товаришів по команді в швидкому порядку) або вони не перераховували "убитих" поза полем. Створюючи фіктивного товариша по команді, якщо вони повірять Вам, вони не тиснутимуть вас банзаєм. Говоріть з кимось неначе хтось знаходиться на полі з Вами, називайте ім'я товариша по команді, подавайте сигнали, і т.д. Вони не бачитимуть вашого партнера, так що будуть більш обережні ніж, якби вони думали, що вони полюють тільки на одну людину.
1) Примусь їх рухатися до тебе. Відкочуйся назад і страхуй свою базу/прапор. Тримайтеся межі флангу. Це не дасть їм зайти з обох флангів. Стріляй по всіх їх позиціях, але сам не залишайся в одній дуже довго.
2) На горбистих майданчиках, якщо Ви можете уникнути неприємностей, заляжіть. Чекайте, поки вони не пройдуть вас, і тоді стріляєте їм в спину або прямуйте до прапора.
3) Якщо Ви стріляєте проти одного з них, особливо на одному фланзі, і знімаєте його, стрімко рухайтеся через відкритий майданчик, який тепер звільнений. Заходьте до них у фланг або за спину. Це можна виконати цілком успішно.
4) Або спробуйте притиснути супротивника, у якого проблеми з маркером або кулі закінчуються. Ви визначите це по звуках маркера, або ж він просто не стрілятиме дуже часто.
5) Оцінюйте ваших супротивників, щонайшвидше, визначайте найслабкішого і спрямовуйте всю свою потужність проти нього або її.
Робіть самі божевільні речі, які Ви можете вигадати для перемоги. Ви будете здивовані, скільки разів виявитеся на вершині перемоги!!!


Не витрачайте свій час на тих, хто не хоче провести його з вами!!!
 
Форум » ВСЕ ПРО ПЕЙНТБОЛ » ОБОРОНА » Двоє на одного...
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz