П'ятниця, 19.04.2024, 03:00
ФОРУМВітаю Вас Гость | RSS
Головна | Як грати в пейнтбол в дощ? - Форум | Реєстрація | Вхід

[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » ВСЕ ПРО ПЕЙНТБОЛ » ТАКТИКА » Як грати в пейнтбол в дощ? (Ми не можемо управляти погодою. Погода може змінитися у бу)
Як грати в пейнтбол в дощ?
ArkanДата: Вівторок, 24.11.2009, 11:52 | Повідомлення # 1
Admin, він же Бен Ладен.
Група: Адміністратори
Повідомлень: 103
Статус: Offline
Ми не можемо управляти погодою. Погода може змінитися у будь-який час, особливо, якщо ми збираємося пограти в пейнтбол. І, здається, що гра буде повністю зіпсована. Як же грати в пейнтбол в дощ? Головне, підготуватися до гри і виконувати прості правила на майданчику. Таким чином, можна добитися високих результатів в пейнтболі. У цій статті ми звернемо увагу на те, що ти можеш зробити, щоб підготуватися до дощової погоди.
1.Маска.
У дощ скло маски неминуче буде в краплях, що різко знижує видимість на майданчику. А якщо вода через окуляри і поролон починає потрапляти на внутрішню поверхню скла, то скло ще і починає потіти. У дощову погоду краще використовувати маску з термальним склом і обов'язково носити на масці козирок, який перешкоджає попаданню води на внутрішню частину скла. Обов'язково носити головний убір, звичайно це бейсболка, і періодично викручувати її від води або міняти на суху. Чим менше буде води між вашим ообличчям і маскою, тим менше буде проблем із запітнінням маски в грі. Також в гру можна взяти серветку або всмоктуючу тканину, щоб можна було протерти скло від крапель зовні, і трохи поліпшити свою видимість. Якщо маска запітніла зсередини не варто намагатися протерти її на полі, це небезпечно для вашого здоров'я. У такому разі краще покинути гру і вийти з гри, все одно із запітнілим склом від вас маленька користь команді, зате ви хороша мішень для противника.

2. Маркер і фідер.
З устаткуванням все дуже просто, є одне просте правило: чим довше маркер залишається сухим, тим краще. Не забудьте поставити свіжі батареї в маркер і фідер. Перевірте маркер за день до гри, переконайтеся, що він сухий і чистий. Коли в дуло маркера потрапляє вода, різко погіршується точність пострілу, можливі розколи кульок в дулі. Щоб цього уникнути, можна закрити сверління на дулі. Наприклад, замотати ізоляційною стрічкою всі отвори на дулі. Після цього обов'язково потрібно віхронометрувати маркер, швидше за все швидкість пострілу зросла! Не забувайте в перервах між іграми насухо протирати дуло, маркер і фідер. Так, і не кидайте свій маркер в калюжу!

3. Взуття.
Для гри має бути своя пара взуття, і навіть не одна. Якщо ви збираєтеся грати на рівному підготовленому майданчику, то цілком підійдуть футбольні шиповки. Вони дадуть хороше зчеплення із слизькою травою або землею і ви пересуватиметеся по майданчику швидше за противника. Якщо ви їдете грати в ліс або на пересічену місцевість, то вам потрібні «берці», хороші армійські черевики з високою холявою і товстою підошвою. Не забувайте взяти з собою запасну пару шкарпеток. Чим зручніше ваша пара взуття підходить для гри, тим менше ви приділяєте їй уваги і концентруєтеся на грі. Якщо йде дощ на вулиці, і ви все одно змокнете, не намагайтеся обійти кожну калюжу, грайте в пейнтбол! У дощ міняється стратегія гри, куля летить не так точно і не так далеко, як в гарну погоду, тому немає сенсу стріляти з бази на базу, все одно не попадеш. Зате можна на розбіганню зайняти велику частину поля, що зазвичай роблять. Адже команда противника теж не може стріляти далеко і точно.

4. Підкати.
По сирій траві, розбігшись, можна проїхати на колінах більше 5-7 метрів, було б не розважливо не використовувати це в грі.

5. Кулі.
Кулі потрібно тримати в сухому і теплому місці, засипатися безпосередньо перед виходом на гру. Не варто носити з собою зайву кількість куль, візьміть рівно стільки, скільки реально необхідно для однієї гри.

До гри в дощ потрібно готуватися, але це не означає, що в дощ не можна грати! Просто будьте уважніші на майданчику, звертайте увагу на те, куди ви біжите, куди стрибаєте, в кого стріляєте. Грайте вдумливо!


Не витрачайте свій час на тих, хто не хоче провести його з вами!!!
 
Форум » ВСЕ ПРО ПЕЙНТБОЛ » ТАКТИКА » Як грати в пейнтбол в дощ? (Ми не можемо управляти погодою. Погода може змінитися у бу)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024 Зробити безкоштовний сайт з uCoz